OvernachtenOvernachten

Wandelroutenetwerk maakt het u gemakkelijk. Er wordt aangegeven waar u kunt overnachten zodat u langere wandeltochten kunt uitzetten.

Alle logeeradressen bevinden zich op de knooppunten van ons routestelsel. Hotels, campings, B&B, hostels, het wandelnetwerk heeft voor ieder wat wils. Gaat u wandelen met een grote groep, bijvoorbeeld met uw familie of met vrienden, dan zijn deze gelegenheden bij uitstek geschikt om te verzamelen en om gezamenlijk een diner of lunch te genieten of om er een geheel familie weekend van te maken.

Heeft u zelf een hotel of een andere interessante overnachtingslocatie? Meld u zich dan vrijblijvend aan, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Delft
Hotel de Plataan
Hotel de Plataan is een erg vriendelijk, gastvrij en stijlvol *** hotel met een zeer eigen karakter dat is gelegen in het historische hart van het centrum van Delft. De markt, musea en andere bezienswaardigheden zijn allemaal op loopafstand van het hotel. Daarnaast is ons hotel zeer groen door: natuurlijk tuinieren, het gebruik van vele ecologische en Fair-Trade producten en hebben wij de hoogste status gehaald bij GreenKey: GOUD en horen tot de top 3 van Nederland! In het huiskamercafé heeft u de keuze uit verschillende soorten ontbijt, diverse hapjes en drankjes. Wanneer u overnacht in het hotel, wordt u bij aankomst getrakteerd op een gratis welkomstdrankje. Bij een overnachting kunt u gratis gebruik maken van ons parkeerterrein (op basis van beschikbaarheid). In het hotel en op het terras kan gebruik gemaakt worden van gratis draadloos internet.

Doelenplein 10
2611BP Delft
015-2126046
www.hoteldeplataan.nl
Santpoort-Noord
Landgoed Duin & Kruidberg
In de adembenemende natuur van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en op steenworp afstand van Amsterdam en Haarlem ligt het schitterende Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Bij ons kunt u ontbijten, lunchen, high tea’en, High Wine-en, dineren, loungen en genieten. 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Bij mooi weer in de tuin met uitzicht over de prachtige vijver.

Duin & Kruidbergerweg 60
2071 LE Santpoort-Noord
023-5121818
www.duin-kruidberg.nl
Westerland
Charme logies Watzout 't
U geniet van de vogelgeluiden en het rustgevend ruisen van de Waddenzee. Het glooiend, adembenemend mooie landschap van Wieringen, met een historie die zelfs teruggaat tot de tijd van de noormannen. Een gevoel van ruimte, en nietigheid overvalt u, wanneer bij eb grote delen van de Waddenzee droogvallen. Alle chalets hebben uitzicht op ons wereld erfgoed de Waddenzee.

Dam 9
1778 KV Westerland
0630013933
www.odk.nl
Bergen aan Zee
Natuurvriendenhuis Het Zeehuis
In Bergen aan Zee staat in een prachtig duinlandschap Het Zeehuis op 500 meter van het strand. Dit monumentale Nivon Natuurvriendenhuis was ooit een vakantiekolonie van het Burgerweeshuis van Amsterdam. Kunstenaarsdorp Lekker uitwaaien op het strand, vliegeren, zwemmen en surfen. In het huis zijn toegangskaartjes te koop voor het Noord-Hollands Duinreservaat. Hierachter liggen de bollenvelden en de oude polders de Schermer en de Beemster met dijken, vaarten, sloten en gemalen. Bezoek de kaasmarkt in historisch Alkmaar en het kunstenaarsdorp Bergen met de Amsterdamse School-architectuur. Gasten hebben twee keukens en meerdere zalen tot hun beschikking. Kinderen kunnen naar hartenlust in en om het huis spelen. Dankzij een stoellift is het huis geschikt voor mindervaliden. De duinen naast het huis bieden plaats aan enkele trekkerstentjes. Het Zeehuis is startpunt van het Nivon-Trekvogelpad. Via het wit-rood gemarkeerde langeafstand-wandelpad Nederlands Kustpad wandel je van Het Zeehuis naar het ongeveer 30 km verderop in Wijk aan Zee gelegen Nivon Natuurvriendenhuis Banjaert. Ook loopt er een wandeltweedaagse naar het huis: nivon.nl/wandeltweedaagse nivon.nl/natuurvriendenhuis-het-zeehuis Verspijckweg 5 1865 BJ  Bergen aan Zee T. 088 0990988

Verspijckweg 5
1865 BJ Bergen aan Zee
088-0990968
nivon.nl/natuurvriendenhuis-het-zeehuis-bergen-aan-zee
Wijk aan Zee
Natuurvriendenhuis Banjaert
Op loopafstand van het Noordzeestrand ligt in een duinvallei bij Wijk aan Zee Banjaert. Dit wordt net als de andere Nivonhuizen en kampeerterreinen beheerd door vrijwilligers. Banjaert ligt aan de Noordzee fietsroute LF1A en het Nederlands Kustpad. Via dit wit-rood gemarkeerde langeafstand-wandelpad loop je van Banjaert naar het ongeveer 30 km verderop in Bergen aan Zee gelegen Nivon Natuurvriendenhuis Het Zeehuis. Ook loopt er een wandeltweedaagse naar het huis: nivon.nl/wandeltweedaagse Genoeg gewandeld en gefietst? Bezoek de ’zwarte markt’ van Beverwijk. De Zaanse Schans met haar fiere molens geeft een goede indruk hoe de Zaanstreek er in de 17e en 18e eeuw uitzag. Een dagje naar Haarlem en Amsterdam kan ook heel goed. Individuele gasten zijn welkom in dit doe-het-zelf-hotel, groepen eveneens. Pannen, servies en bestek liggen klaar voor gebruik door de gasten. Huisdieren zijn niet toegestaan. Naast het huis ligt het familiekampeerterrein Banjaert. banjaert.nivon.nl Burg. Rothestraat 53 A 1949 CC Wijk aan Zee T. 088 0990972

Burg. Rothestraat 53A
1949 CC Wijk aan Zee
088-0990952
banjaert.nivon.nl
Wijk aan Zee
Kampeerterrein Banjaert
Het familiekampeerterrein Banjaert in Wijk aan Zee ligt naast het gelijknamige natuurvriendenhuis en is het hele jaar geopend. Ruime plaatsen voor tenten, caravans, campers, deels voorzien van een elektra-aansluiting. Het toiletgebouw is toegankelijk voor mindervaliden en biedt warm water. Wasmachine, centrifuge en koelkasten aanwezig. Voor de kinderen is er een zandbak, glijbaan, tafeltennistafel, jeu-de-boulesbaan en een overdekte ’hangplek’. Speciale kampvuurplaats. Geen huisdieren. Er is een overdekte rijwielstalling en een speciaal trekkersveldje. Het wit-rood gemarkeerde Nederlands Kustpad voert de wandelaar van Banjaert naar het ongeveer 30 kilometer verderop in Bergen aan Zee gelegen Nivon Natuurvriendenhuis Het Zeehuis. Ook loopt er een wandeltweedaagse naar het terrein: nivon.nl/wandeltweedaagse banjaert.nivon.nl/kampeerterrein Burg. Rothestraat 53 A 1949 CC Wijk aan Zee 088 0990973

Burg. Rothestraat 53 A
1949 CC Wijk aan Zee
088-0990952
banjaert.nivon.nl/kampeerterrei


Heeft u ook een horeca bedrijf? Meld u zich dan vrijblijvend aan, dan nemen wij contact met u op.